Danny de Munk

 

 

Dennis (Danny) de Munk is geboren op 19 februari 1970 in Amsterdam en is een Nederlands acteur en zanger.

De Munk werd op twaalfjarige leeftijd uitgekozen om de hoofdrol te gaan spelen in de speelfilm Ciske de Rat. De film draaide vanaf 29 maart 1984 in de bioscopen en werd een groot succes. De door De Munk gezongen titelsong Ik voel me zo verdomd alleen werd een nummer 1-hit in Nederland. Hoewel de arbeidsinspectie het aantal optredens van de nog minderjarige De Munk stevig beperkte, bleef hij werken aan zijn carrière. Hij nam een lp op, waarvan het nummer Mijn stad eveneens in de hitparades belandde.

In 1986 speelde Danny de Munk de rol van Barendje in Op hoop van zegen. Opnieuw nam hij de titelsong (Ratsmodee) voor zijn rekening. In de jaren die volgden bleef hij platen maken en hitjes scoren. Het duurde echter tot 1991 voor hij volgende grote Top 40-hit scoorde, met de titelsong van de op dat moment zeer populaire Nederlandse comedy-serie Vrienden voor het Leven.

Een grote omslag in de carrière van Danny de Munk kwam met zijn rol in de musical Les Misérables in 1991. De Munk speelde Marius dermate overtuigend, dat die rol het begin was van een nieuwe carrière als musical-acteur. Hij speelde inmiddels een groot aantal rollen in Nederlandse producties. In 2007 zal hij in de musicalversie van Ciske de Rat terugkeren naar zijn eerste rol, in een musical deze keer.

In het seizoen 2004/2005 stond Danny de Munk in de Nederlandse theaters met zijn eigen muziekshow Danny de Munk live!. Op het podium werd hij bijgestaan door Nurlaila Karim, Caselyn Francisco en Sandy Kandau. De show werd wisselend ontvangen door de critici. Om zijn 25-jarig jubileum als artiest luister bij te zetten, treedt hij in de zomer van 2007 op in Ahoy!

 

De officiële website van Danny de Munk

 


Pia Douwes

 

 

Pia Douwes is geboren op 5 augustus 1964 in Amsterdam en is een Nederlandse musicalzangeres en actrice.

Douwes heeft de Brooking School of Ballet in Londen (1983-1986) bezocht. Daarnaast heeft ze musicalcursussen in Salzburg en Wenen onder leiding van Susi Nicoletti en Sam Cayne gevolgd. Zangles heeft ze genomen bij Noëlle Turner en Carole Blaickner-Mayo.

Douwes ontving in Duitsland de Image 1996 voor haar vertolking van Elisabeth en werd in datzelfde jaar onderscheiden met de Duitse Publieksprijs voor haar rol in Cabaret (Duitsland).
Ze werd genomineerd voor Beste Vrouwelijke Hoofrol voor de John Kraaijkamp Musical Award 2000.
Ze werd vier maal verkozen tot Beste Musical Vertolkster door het blad Musicals, voor haar rol in Elisabeth.
Ze won de John Kraaijkamp Musical Award voor Beste Nederlandse Actrice in het Buitenland voor Elisabeth in 2002 (Essen) (zie foto)
Ze was in 2003 genomineerd voor een Musical Award voor haar hoofdrol als Milady de Winter in 3 Musketiers en in 2005 voor haar bijrol als Clara in Passion.

Ze werkte mee aan vele televisieprogramma's in Nederland, Duitsland en Oostenrijk. Douwes zong voor de Oostenrijkse televisie een duet met José Carreras. In het voorjaar van 2001 werd door de NCRV de dramaserie Wilhelmina uitgezonden, waarin de rol van Margaretha van 't Sant door haar werd vertolkt.

Voor de Walt Disney-film Pocahontas heeft ze de Nederlandstalige titelrol ingezongen en ingesproken. Ze was soliste in Cole Porter's Songbook (2000). Met programma's als In Love With Musicals Again & Musical Moments tourt ze regelmatig met onder andere Uwe Kröger in Duitsland en Oostenrijk.

 

Een prachtige fansite over Pia Douwes

 


Bastiaan Ragas

 

 

Bastiaan Johannes Ragas is geboren op 30 juni 1971  in Lisse en is een Nederlands zanger en musicalacteur. Ragas werd geboren in Lisse, waar hij gedurende zijn jeugd heeft gewoond met zijn ouders en 2 oudere broers; Jeroen en Roef. Roef is eveneens een bekende acteur.

Al op jonge leeftijd was Ragas bezig met muziek, hij nam piano- en gitaarlessen en had een eigen bandje op de middelbare school. Na de middelbare school trok hij ook rond met Up With People.

Daarna zat hij in een van de populairste boybands van de jaren 90, Caught in the Act. In Nederland bleef het succes steken bij een paar hitjes, maar in Duitsland, Oostenrijk, Azië en Australië was de band een groot succes. Ze hebben meer dan 15 miljoen platen verkocht.

Na het uiteenvallen van Caught in the Act maakte Ragas in 2000 zijn eerste soloalbum, Tomorrow is Looking Good.

Ragas speelde vanaf 21 oktober 2000 de hoofdrol, Radames, in de musical Aïda. Voor die rol ontving hij de John Kraaijkamp Musical Award voor de 'Beste mannelijke hoofdrol'. Tussendoor vertolkte hij ook nog een van de hoofdrollen in de SBS serie Trauma 24/7. Daarna speelde hij in de musical De 3 Musketiers de hoofdrol als d'Artagnan, waarvoor hij een nominatie voor 'beste mannelijke hoofdrol' bij diezelfde awards kreeg.

Tijdens de 3 Musketiers beëindigde Ragas zijn negenjarige relatie met Laura Vlasblom. Met haar heeft hij ook een zoontje, Sem Bernard Laurens (geboren: 8 november 2001). Tijdens de 3 Musketiers kreeg hij een relatie met Tooske Breugem die eveneens een rol in die musical speelde.

Verder werkte Ragas mee aan Musicals in Ahoy 1 en 2, en bij 2 liet hij ook zijn nieuwe single Unbelievable horen wat hij voor Breugem geschreven heeft. Het nummer is ook onderdeel van de cd Outragas die 20 mei 2005 uitgekomen is. In 2004 zat Bastiaan in de jury van Popstars-The Rivals en werd hij door de Beau Monde uitgeroepen tot 'man of style' 2004.

Verder heeft hij samen met Breugem stemmen ingesproken van de film Sinbad, is hij met een klein rolletje te zien in de film Floris en speelt hij een hoofdrol in de Friese film De Sportman van de Eeuw.

Bastiaan Ragas en Tooske Breugem zijn op 25 juni 2005 getrouwd in Zuid-Frankrijk. Op 19 augustus 2006 werd bekend dat Breugem in verwachting is. Op 13 februari 2007 wordt hun dochtertje Helena Antonia geboren. Haar roepnaam is Leentje.

Eind 2006 nam Bastiaan deel aan het programma Dancing with the Stars van RTL4. Hij vormt een danspaar met Julie Fryer.

Op 16 maart 2007 verscheen het nieuwe album ZIN.

 

De officiële website van Bastiaan Ragas

 


Linda Wagenmakers

 

 

Linda Wagenmakers is geboren in Arnhem op 30 november 1975 en is een Nederlands actrice en zangeres.

Ze groeide op in Zevenaar, in een gezin behorend tot de pinkstergemeente. Op haar achtste begon ze met zingen, met name in musicals. Vanaf haar veertiende jaar kreeg ze ook zangonderricht. Tijdens haar eerste studiejaar rechten aan de Universiteit Utrecht deed ze auditie voor de Miss Saigon-school van Joop van den Ende en werd aangenomen om te spelen in de musical Miss Saigon. Met haar rol van 'Kim' verwierf ze bekendheid alsook door haar optreden op het Eurovisiesongfestival 2000 waar ze met het nummer No Goodbyes en met haar act met de door Jan Aarntzen ontworpen zwart-witte podiumvullende jurk dertiende werd. Daarvoor had ze met grote voorsprong reeds de nationale finale gewonnen waardoor ze Nederland in de Europese finale mocht vertegenwoordigen. No Goodbyes werd vervolgens een top-tien hit.

Verder deed zij twee seizoenen een gospeltheatertour met Dewi And The Spirit Of Joy met vijf solisten en een 60 man sterk black gospelkoor en had een actief aandeel in de show van het tweede seizoen van deze gospelshow die was genaamd "The New (Gospel)".

Ook vertolkte ze in 1999-2000 de rol van Keela Bangor in de RTL 4-dramaserie Westenwind waar ze ook de titelsong "Laat me vrij om te gaan" voor vertolkte. In 2001 verzorgde Wagenmakers de opening van het Nationale Eurovisie Songfestival in Ahoy. Zij speelde Maggs in de doldwaze musicalparodiehit "Rocky over the rainbow". Zij ontving hiervoor een duim award van de musicalfan website. Voor de eerste musicals in het Ahoy-gala van Joop van den Ende mocht zij naast haar rol van Kim uit Miss Saigon ook de rol van Eponine met de Nederlandse originele cast van Les Miserables vertolken. Ze was in 2005 te zien als Lisa, de hoofdrol in de musical "Love me just a little bit more" met Radio 538-dj Froukje de Both. Ook heeft ze voor de televisiezender Net 5 een aflevering van het programma "I Love..." gepresenteerd en verder ook programma's voor School-TV en World Vision gepresenteerd. Ze was de Nederlandse stem in de animatiefilms Mulan 1 en 2 van Walt Disney.

Wagenmakers bundelde haar krachten met die van Michelle David van o.a. BB&B en The Glory of Gospel om het benefietgospelconcert "WAKE UP!! IT's GOD'S TIME!!!" te produceren met onder andere Denise Jannah, Ralph van Manen en de cast van "a Mothers Cry". Sinds april 2005 heeft zij samen met Michelle David haar eigen black gospelgroep SALT die zich specialiseert in moderne black gospel waarmee ze op verschillende podiumfestivals heeft gestaan. Salt bestaat momenteel uit : Rayman Overbeek drums, Fransisco Manuputty basgitaar, Michael Rothuizen gitaar en Dennis Richardson Davies keyboards & arrangementen.

Een groot deel van 2004 en 2005 toerde Wagenmakers met verschillende Nederlandse (gospel)koren waaronder het Inspirational Community Gospel Choir en het YMCA Gospel Choir. In april 2006 werkte ze samen met Rob Buis, Jan Pronk en Pieter Boer aan haar eerste soloalbum, Full Circle, dat internationaal uitgebracht zou worden en waar zij het nummer True voor schreef. Ook was (en is) ze bezig een theaterstuk te schrijven. Verder was ze van de partij op de EO-Jongerendag van 2006 in de Arnhemse Gelredome, waar ze zowel optrad bij de opening als later in het programma van dit christelijke jongerengebeuren. In 2007 doet ze mee aan het televisieprogramma "De Afvallers met Sterren". De bedoeling is zoveel mogelijk kilo's af te vallen. Zij begint het programma met 76,5 kg.

 

De officiële website van Linda Wagenmakers

 


Antje Monteiro

 

 

Antje Monteiro, pseudoniem van Antje Johanna Maria Isabella Truggelaar is geboren in Utrecht op 12 april 1969 en is een Nederlands musical-zangeres.

Antje Truggelaar zong als klein meisje bij Stuif-Es-in, en maakte later deel uit van het ballet van Penny de Jager. Antje begon haar zangcarrière bij de productie Jeans waarmee ze van 1989 tot 1991 in de Nederlandse theaters stond. Daarna was ze zangeres bij verschillende groepen waarmee ze ook buitenlandse tournees maakte naar onder andere Griekenland en Portugal. In Portugal kwam ze muzikant Monteiro tegen. Ze kregen samen een dochter, Romy, maar scheidden na 5 jaar. Antje bleef daarna echter wel de achternaam Monteiro gebruiken.

In die periode was ze af en toe op de televisie te zien in reclamespots, maar vooral ook als assistente in de programma's van goochelaar Hans Kazàn op RTL4. In 1998 won ze de talentenjacht op televisie in het programma 'Holland Hollywood' (later Big Entertainment Club) en kreeg de titel 'Zangtalent 1998'.

Antje kreeg een platencontract aangeboden. Haar eerste single kreeg de titel 'Laat het niet waar zijn!', maar was geen succes. in 2000 zat Antje in de eerste aflevering van Big Brother VIPS. Daarna speelde ze in de musicals There's No Business Like Show Business, naast o.a. Jon van Eerd, en 'Aïda' (in de hoofdrol van Amneris) naast o.a. Bastiaan Ragas.

Antje Monteiro heeft in de loop der jaren een reputatie opgebouwd als een Allround Showbizz Lady met een internationaal karakter.

Niet zo verwonderlijk dat carriére van Antje heeft een even stormachtige als spectaculaire ontwikkeling doorgemaakt. Antje startte haar carriére ooit in theaterproductie Jeans waarmee zij 2 jaar langs de theaters toerde. Daarna volgde de theatergroep Broadway Boulevard, waarmee zij door het gehele land optrad en de groep bleek bijzonder succesvol in het Evenementen Circuit. Uiteraard bleven de capaciteiten van Antje niet onopgemerkt, en een platencontract bij Dino Music was het logische vervolg.
De sterke vocale capaciteiten in combinatie met haar ijzersterke uitstraling bleken de perfecte ingrediënten voor een méér dan succesvolle zangcarriére.

Als klap op de vuurpijl kreeg Antje, uit 900 kandidaten, de hoofdrol van Amneris aangeboden in de meest succesvolle musical die Nederland ooit heeft gekend: Aida. Avond aan avond stond Antje in het Scheveningse Circustheaterop de planken en haar rol in Aida bleek baanbrekend voor een (inter)nationale carriére voor deze zingende nachtegaal. Zij werd voor haar rol genomineerd voor de Johnny Kraaykamp musical award voor beste vrouwlijke hoofdrol 2002.

De KRO benaderde Antje voor de presentatie van het succesvolle muziekprogramma "Het Gevoel Van....". De komst van Antje voerde het best bekeken programma van de Nederlandse TV naar een nog hogere dimensie en niet in de laatste plaats naar torenhoge kijkcijfers. Dat de combinatie van presenteren en zingen Antje op het lijf is geschreven, bewees ze méér dan ooit in "Het Gevoel Van...." waarin Antje wekelijks voor een miljoenenpubliek met diverse nationale-en internationale vedetten een muzikale reis maakt door een bepaald jaar.

Daarnaast vertoont de agenda van Antje maar weinig lege plekken, aangezien Antje naast haar drukke TV-en theaterwerkzaamheden ook veelvuldig wordt gevraagd voor optredens in het land en het presenteren van diverse Evenementen.

Dat Antje in het theater bijzonder succesvol is, bewees ze in 2004 wederom tijdens de Bernstein-concerten waarin ze samen met diverse andere topvocalisten (waaronder Monique Klemann) en onder live-begeleiding van het Metropole-Orkest in de grotere theaters in Nederland heeft gestaan. En ook de theatertour KRO's Het Gevoel van...in Concert waarmee Antje in het voorjaar 2005 in de Nederlandse theaters stond bleek een enorm succes.

2006 stond ook in het teken van theater. Zo was Antje te zien als Juf Jenny in de kinder Musical "Sesamstraat Live" . In mei van dat jaar 14 x in Ahoy met Musicals in Ahoy en trok Antje de stoute schoenen aan en stapte in de wereld van de Operette met La Vie Parisienne. O.a. met Ernst Daniel Smid en Maake Widdershoven.

Dit jaar speelt Antje de hoofdrol in de musical Cats. ( zij deelt deze rol met Anita Meijer, Pia Douwes, Vera Mann en Lone van Roosendaal). Eind 2007 zal haar lang gekoesterde droom in vervulling gaan: haar eigen Nederlandstallige album komt dan uit!!

Ook voor de komende periode staat er dus veel op de agenda van Antje en zal zij het publiek blijven verrassen op TV en in het theater!

 

Officiële website van Antje Monteiro

 


Stanley Burleson

 

 

Stanley is geboren op 1 september 1966 in Zaandam. Nu woont hij samen met Stephen Stephanou.

Hij volgde zanglessen bij onder andere Gerard Meijer, Jan Polak, Adriaan van Limpt, Frits Hassoldt en bij Alberto ter Doest. Hij kreeg dansles van Tine Teeling, Ineke Huissen en Rick Atwell.

Hij speelde in Cats en Evita (Koninklijk Ballet van Vlaanderen). Verder werkte hij mee aan de musicals Zeldzaam, Les Misérables en Move. Hij had de hoofdrol (Yori) in de musical Faya, creëerde de rol van Joe in Joe- De Musical en speelde John in Miss Saigon. Hij werkte verder mee aan de theaterprogramma's Adèle in Casablanca, Simone & Friends, La Bloemen, La on Tour en Karin in Concert. In 1999 vertolkte hij de rol van Billy Flynn in de musical Chicago. Daarna was hij te zien in de musical Elisabeth en momenteel is hij te zien in Musicals in Concert.

Stanley Burleson gaf danslessen bij onder meer Barry Stevens Dance Unlimited, Amsterdam Dance Center, Studio Tendenza in Wormerveer en aan de dansopleiding van Brian Rogers in Engeland. Hij verzorgde de choreografie voor de musical Boyband, voor theater - en televisieprogramma's van Karin Bloemen en voor de speelfilm Filmpje van Paul de Leeuw. Hij regisseerde de musicals Tango de Valentino en Dancing Queens. In 1998 ontving de Gouden Notekraker voor zijn bijzondere verdiensten op het gebied van musical en kleinkunst. In 2000 kreeg hij de Musical Award voor Beste Mannelijke Hoofdrol voor zijn rol van De Dood in de musical Elisabeth. Dit jaar bracht Stanley Burleson zijn solo-cd uit 'Geef Me De Ruimte.

 


Chantal Janzen

 

 

Chantal Janzen is geboren in het kleine plaatsje Tegelen in Limburg op 15 februari 1979. Chantal danste al van jongs af aan en dansen ging toen voor alles. Bij toneelstukjes zat ze altijd het liefst in een hoekje gewoon te kijken. Het leek alsof haar broer meer de acteerwereld in ging dan zei. Ze ging vaak met haar vader mee naar zangles waar op een gegeven moment de leraar zei dat Chantal ook maar op zangles moest. Naast de vakken dus op school kreeg ze zangles van de vader van Boris: Gé Titulaer. En ze was nog steeds volop bezig met de dans. Ze heeft uiteindelijk de Havo gedaan en is ze in Amsterdam de opleiding jazztheater/showmusical dans aan de Amsterdamse Hogeschool voor kunsten in 1997. Ze krijgt ook les in klassieke en moderne dans, jazzdans, acteren en spel, tap en musicalrepertoire. Om alvast wat ervaring op te doen dans onze Chantal tijdens haar opleiding bij het gezelschap Jazzcool. Dan al heeft ze ook hele kleine rollen in musicals van kleinere productie zoals Zeven en Rewind gespeeld.

Chantal moet op een gegeven moment stage lopen en pakt haar kans bij Joop van de Ende Theaterproducties. Daar krijgt ze de ultieme kans om een auditie te doen voor een grote productie Musical namelijk 42nd Street en krijgt dan de rol van Lorraine Fleming. Haar droom gaat in werking maar dat is niet het enige. Ze wordt ook eerste understudy voor de hoofdrol van Peggy Sawyer (gespeeld door Angela Schijf). Dus kende ze die tekst ook uit haar hoofd.

Na deze stage is ze opgevallen in de musical wereld en gaat haar carrière heel snel. In 2002 krijgt ze de hoofdrol van Stephanie Mangano in de musical Saturday Night Fever. Ze krijgt zelf voor haar swingende optreden een Musical Award voor best aanstormend talent. Ze ontving ook de Soetelieve Beurs vanwege haar rol in Saturday Night Fever. Deze beurs voor jong theatertalent - een geldbedrag - is bedoeld om het beroepsperspectief te vergroten. Ook mag ze de Soetlieve Beurs in ontvangst nemen. At is een aanmoedigingsprijs voor aanstormend musicaltalent. Vanaf 2004 kan Chantal wel meerdere musicals onder haar CV schrijven namelijk ‘Kunt u ons de weg naar Hamelen vertellen, menner?’ en ‘Crazy for you’. Voor haar rol van Patsy won ze in 2005 een Musical Award voor 'Beste vrouwelijke bijrol in een grote productie'. Nu speelt ze natuurlijk als onze enige echte Belle in de musical Beauty and the Beast. We zouden zeggen het kan niet beter!

Naast musicals heeft ze natuurlijk ook veel op tv gedaan. Ze heeft diverse gastrollen gedaan in televisieseries zoals Baantjer, De Band, Meiden van de Wit en Intensive care. Ook komt onze actrice niet alleen op tv maar ook met films! Je ziet haar in Volle Maan, De Dominee, Feestje!, Fighting Fish en Pista en de televisie film Loverboy. Ze heeft als laatst ook een gastrol in de Amerikaanse film Deuce Bigalow II.

Ook presenteren heeft haar blijkbaar een beetje aangegrepen ook al zegt ze wel dat het niet echt haar ‘ding’ is vindt ze het nog wel leuk om te doen. Haar presentatie debuut maakt ze vooral met Carlo Boszhard in het programma Staatsloterij Live. Door haar muziekcarrière wil ze meedoen aan het programma Idols als presentatrice samen met Martijn Krabbé aangezien ze weet hoe zoiets moet zijn. En ze de kandidaten kan steunen. Staatsloterij Live werd in 2006 de €100.000 show die tot het einde van dat jaar liep.

In 2007 zal Chantal te zien zijn in de films Kicks, Alles is Liefde en natuurlijk in de nieuwe Joop van de Ende productie i.s.m. Disney, Tarzan als Jane.

 


Marjolein Keuning

 

 

Marjolein Keuning (4 oktober 1962) is een Nederlands zangeres, actrice en presentatrice.

Marjolein Keuning werd geboren in Vlaardingen. Ze ging naar de Middelbare School op Scholengemeenschap Spieringshoek in Schiedam. Na de middelbare school ging ze naar het conservatorium. Ze speelde in de musicals Cats en Chicago, waarna ze acteerlessen ging volgen in Los Angeles. Hierna speelde ze de hoofdrol in de musical Les Misérables en was ze op televisie te zien in de televisieserie Vrouwenvleugel en in de soapserie Onderweg naar morgen.

Bekend werd ze toen ze ging spelen in de serie Vrouwenvleugel. Hierin speelde Marjolein de rol van Eefje Winkel, een meid die zit voor de smokkel van XTC-pillen. Eefje is dol op drugs en verleidt bewaarders zodat ze haar drugs kunnen komen brengen!

Ook bekend werd ze van het KRO-televisieprogramma Het gevoel van..., dat ze enkele jaren presenteerde. Marjolein Keuning is getrouwd met Henk Poort: samen hebben ze twee kinderen, dochters Lana Sophia en Suze.

Begin 2005 verscheen een naaktfilmpje van Marjolein Keuning op het internet nadat de AVRO per ongeluk oude, niet uitgezonden opnames van Villa Borghese uit 1992 bij het vuilnis had gezet.

 

De officiële website van Marjolein Keuning

 


Angela Schijf

 

 

Angela Schijf verwierf grote bekendheid door en ontving een academy award voor haar rol in GTST, waar zij van 1996 tot 1999 de rol van Kim speelde. Daarna speelde zij hoofdrollen in de speelfilms Ik ook van jou (2001, Theorema Films) regie Ruud van Hemert, en in van god los (2003, IDTVFilm/ Rinkel Film Producties) regie Pieter Kuijpers. Hiervoor won zij op het filmfestival van Lecce, Italië, de prijs voor beste europese actrice. Met Pieter Kuijpers maakte zij in 2003 ook De Ordening, naar het gelijknamige boek van Kees van Beijnum, in opdracht van Egmond Film &TV en de NPS. Recentelijk werkten zij weer samen voor de nieuwe Nederlandse familiefilm De Griezelbus.


Angela vertolkte in 2000-2001 de hoofdrol in de musical 42nd Street, waarvoor zij de Musical award voor beste vrouwelijke nieuwkomer won. Seizoen 2002-2003 stond ze in het theater met Alan Ayckbourns momenten van geluk, evenals 42nd Street geproduceerd door Joop van den Ende Theaterproducties. In 2004 bracht zij naast Anne-Wil Blankers, Victor Löw en Marcel Hensema glazen speelgoed (Impressariaat Jacques Senf i.s.m. Joop van den Ende Theaterproducties) van Tennessee Williams, regie Mark Rietman. petites crimes is een toneelstuk van de Franse schrijver Eric-Emmanuel Schmitt. Egmond Theater bracht de voorstelling in 2006 naar Nederland met Angela Schijf en Daan Schuurmans. Shireen Strooker tekende voor de regie.


Angela heeft in verscheidene televisieprogramma’s gespeeld. Ze was te zien als één van de drie zussen in de door het publiek bekroonde televisieserie meiden van de Wit (NET5, Egmond Film & TV). In 2005 speelde ze Nikki in lieve lust (Talpa TV, NL Film).

 

Officiële website van Angela Schijf

 


 

Pagina 1     Pagina 2

 

 

.